22 ene 2012

22G: Jornada reivindicativa per l'educació pública


Companys, si sabeu on dorm la lluna blanca, 
digueu-li que la vull 
però no puc anar a estimar-la, 
que encara hi ha combat. 

Companys, si coneixeu el cau de la sirena,
allà enmig de la mar, 
jo l'aniria a veure, 
però encara hi ha combat. 

I si un trist atzar m'atura i caic a terra, 
porteu tots els meus cants 
i un ram de flors vermelles 
a qui tant he estimat, 
si guanyem el combat. 

Companys, si enyoreu les primaveres lliures, 
amb vosaltres vull anar, 
que per poder-les viure 
jo me n'he fet soldat. 

I si un trist atzar m'atura i caic a terra, 
porteu tots els meus cants 
i un ram de flors vermelles 
a qui tant he estimat, 
quan guanyem el combat. 

22G: Jornada reivindicativa per l'educació pública

Des de l’Assemblea Groga us volem convocar a la Jornada reivindicativa per l'educació pública que tindrà lloc aquest diumenge 22 de gener a l’Escola Barrufet del barri de Sants (Passatge Vapor Vell, 7 08028 Barcelona)

La jornada, que començarà a les 11 del matí comptarà amb una zona de jocs i tallers pels infants alhora que preveu una Assemblea de tota la comunitat educativa que s’inciarà a les 12 del migdia.
L’assemblea pretendrà analitzar i debatre la situació de l’ensenyament públic a Catalunya, de l’existència de l’Assemblea Groga i dels seus objectius, i de les possibles accions de rebuig a les polítiques educatives que poden plantejar-se i promoure’s des del conjunt de la comunitat educativa.

Per altra banda, comentar que alguns dels tallers i espais lúdics que esproposen són: Inflables, Contacontes, Creació d’instruments, Taller de Batucada, de papiroflèxia, de malabars, de jocs populars...

En un d’aquests espais també podrà adquirir-se o serigrafiar les samarretes grogues SOS ENSENYAMENT PÚBLIC que s’han convertit en un símbol en la defensa de l’ensenyament públic i de qualitat. Per acabar, tornar a convidar-vos a la jornada reivindicativa

Més informació:


assemblea.groga @ gmail.com
L’ASSEMBLEA GROGA és un moviment jove i en construcció que pretén ser: Un lloc per a la reflexió, la formació, el debat, la crítica constructiva, l’acció i la mobilització; unespai de lluita per un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT on qualsevol persona o col·lectiu hi pugui participar; Un espai lliure, sense vincles directes a cap forma de PODER polític, sindical oeconòmic que vulgui controlar-la i posar els seus interessos particulars per sobre dels principis i lesopinions dels membres de l’assemblea, o de la qualitat de l’Ensenyament Públic. Una assemblea que busca arribar a acords per consens i, en el cas que no sigui possible, proposa un sistema demajoria qualificada per tal de prendre decisions. Una manera de posar en contacte col·lectius enlluita vinculats als serveis públics per tal de realitzar accions coordinades.

Valencia i Alacant

No hay comentarios:

Publicar un comentario